2019-10-19 09:44:09• hírek • Bede Emőke

Adj vért te is Lacinak! Sürgős segítségre van szüksége a balesetet szenvedett motorosnak

Biztosan olvasóink is emlékeznek arra a súlyos közlekedési balesetre, mely csütörtök kora esti óráiban történt Kakszentmárton területén: a vízművek közelében egy személyautó és egy motoros ütközött össze.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 66 éves szatmári férfi Volkswagenjével körültekintés nélkül fordult balra a folytonos vonallal határolt útszakaszon, melynek okán összeütközött egy, a szemközti sávon szabályosan érkező motorossal. A karambol következtében az 50 éves motoros, Roatis Vasile súlyos sérüléseket szenvedett, állapota jelenleg is kritikus.

 

„Roatis Vasile klubtársunk súlyos motorbalesetet szenvedett. Vérre van szüksége. Vértípusa B3 pozitív. Aki nem Szatmárnémetiben tartózkodik és szeretne adakozni saját városában, a következő információkat kell mondja az intézményben: Roatis Vasile, vércsoport B3 pozitív, a kolozsvári "Institutul Inimii" kórházban kezelik. Aki viszont Szatmárnémetiben szeretne adakozni, hétfőn (2019. 10. 21.) a helyi vérközpontban teheti meg reggel 8:00-tól. Bármilyen vércsoporttal lehet adakozni” – olvasható az Eagle Bikers motorosklub felhívásában.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: